Bedre og længerevarende sex med penisringe

10 august 2018 Kristine Wiese
Bedre og længerevarende sex med penisringe

Når man har været i et fast parforhold i et stykke tid, er der mange par, der har lyst til at prøve noget nyt i sengen. Der er også nogle, der fra starten leger flittigt med sexlegetøj. Det er meget forskelligt fra par til par.
En af de mest klassiske stykker legetøj, som også er det, de fleste kaster sig over første gang, er en penisring til ham.
En penisring er en stram, men elastisk, ring, som føres ned over penis, så den sidder helt nede om roden. Her medvirker den til, at blodet har svært ved at løbe væk fra den erigerede penis, så erektionen bliver hårdere, større og holder i længere tid. På den måde bidrager en almindelig penisring til både hendes og hans nydelse.
Der findes mange forskellige udgaver af penisringe, og det kan være lidt en jungle at finde rundt i, hvis det er første gang, man giver sig i kast med at lege med penisringe.
Som nybegynder anbefales det, at man køber en helt standard penisring af silikone uden vibrator, mellemkødsstimulator eller andre ting. Disse standard ringe er heller ikke så dyre, og man kan på den måde afprøve, om man overhovedet bryder sig om at bruge en penisring.
Hvis brugen af penisring er faldet i ens smag, er der mange forskellige typer at afprøve. En forholdsvis billig penisring, som giver nydelse til begge parter, er en penisring med vibrator. Selve ringen giver ham en hårdere erektion, mens vibratoren stimulerer hendes klitoris. 
Særligt mærket “Fifty shades of Grey” har fremstillet mange forskellige penisringe. En af de mest populære er den, der hedder “Lost in each other” Det er en genopladelig rabbit penisring, som med sine små øre-lignende stave omfavner kvindens klitoris og giver hende en intens orgasme, samtidig med at den stimulerer manden.
Hvis du sidder og overvejer at prøve kræfter med en penisring, så kast dig ud i det og nyd endnu bedre sex.

Flere Nyheder