Broccolisalat der er sundt og lækkert

26 april 2019 Søren Black
Broccolisalat der er sundt og lækkert

Lav velsmagende tilbehør med broccoli

Den klassiske broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner fungerer pragtfuldt til de fleste retter, du serverer. Broccolisalaten kan med fordel serveres som tilbehør til for eksempel en god bøf, men anretter du buffet, er den også en virkelig god ting at stille an med. Broccolisalat smager super skønt, og så er den samtidig flot og dekorativ på dit middagsbord. Har du tilmed børn eller gæster på besøg, der ikke bryder sig om udkogte grøntsager, så er den friske broccoli i salaten, den helt perfekte måde til at sikre, at der bliver spist grøntsager til kødet. Men den grønne broccoli ser ikke bare godt ud, der mellem alle retterne. Denne grøntsag er også er også virkelig sund. Broccoli indeholder nemlig masser af mineraler, antioxidanter og vitaminer. Så med en lækker broccolisalat får du muligheden for at servere noget velsmagende tilbehør til dit måltid, samtidig med at dine gæster får noget, der er meget sundt og nærende.

Broccolisalat med svesker eller kalkunbacon

På Alletiders Kogebog finder du over 30 forskellige opskrifter på broccolisalat. Her finder du både opskrifter på broccolisalat med svesker, broccolisalat med kalkun og broccolisalat med kikærter. Fordelen ved broccolisalat er, at den kan laves, så den passer til de præferencer, dine gæster måtte have. Får du en vegetar på besøg, så laver du den bare uden bacon. Men du kan også lave din broccolisalat med kalkunbacon, så kan denne salat serveres for folk, der ikke spiser svinekød.

Din bedste ven i køkkenet

Alletiders Kogebog er din bedste ven i køkkenet, når du for eksempel vil overraske dine gæster med en lækker broccolisalat. Med denne online kogebog ved hånden har du alletiders chance for at lykkedes som den perfekte kok i hjemmet. Alletiders Kogebog er en kæmpe samling af danskernes allerbedste opskrifter, som du altid har gratis adgang til.

Flere Nyheder