Det kan i korte overgange være nødvendigt at fjerne nogle døre

27 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du ved nok godt, at det med tiden er blevet populært at åbne rummene mere op i private hjem og slå værelser sammen.

Langt de fleste har en stue, hvor der er overgang til et køkken, og det kan endda opleves at være et køkkenalrum nogle gange.

Det er næsten kun de private værelser, garagen og toilettet, som der er afgrænset for sig selv, hvilket giver god mening, da folk har brug for et privatliv og kunne gøre de ting, som der ikke er andre, der vil se på.

I gamle dage med især større bygninger var der en skarp opdeling i hjemmene, og tjenestefolkene mængede sig ikke med ejerne af husene, medmindre der virkelig var streng behov for det – og på samme måde bevægede de finere folk sig sjældent ud i køkkenet, for så lavt ville de ikke synke.

Derfor kan man se den åben op for en måde at udviske skellene mellem høj og lav.

døre

De fjernede døre giver mere plads

Så kan der være de gange, hvor man skal være et stort selskab hjemme hos en, og man ved, at der kommer mange folk, som der skal frem og tilbage i ens hjem.

Så for at slippe for, at man skal åbne og lukke de døre konstant, så de kan blive medtaget og måske endda gå i stykker eller blive åbner op i ansigtet på nogen eller noget, så kan man jo lige hægte dem af.

For folk, der måske ikke er klar over det, så sidder sådan nogle døre som regel på nogle hængsler, hvorfor man lige kan pille de døre af og stille dem væk i en kort periode.

Det kan være smart at gøre, så man lettere kan bevæge sig rundt i huset, mens man har stort besøg, og så kan man sætte de døre op igen bagefter.

De døre kan være nogle, du har købt fra Klarvinduer.no.

Flere Nyheder