Kan man nu også spille Bingo på nettet?

11 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Kan man nu også spille Bingo på nettet?

Ja, det kan man faktisk!

Ej længere er Bingo-spillet forbeholdt forsamlingslokaler i provinsen, hvor man kan høre stilheden mellem rotationerne i tombolaen, hvorefter konferencieren kækt, men kyndigt, bekendtgør det udtrukne tal, mens vedkommende måske supplerer med en lille vittighed, mens publikum – primært af en høj gennemsnitsalder – omhyggeligt noterer tallet på deres (ofte mange) spilleplader.

Det kan være en sport i sig selv at betragte de ældre mennesker overgå sig selv i evne og overblik ved at kunne overskue så mange tal på én gang!

Men videre til det, denne artikel handler om: Bingo på nettet!

Du behøver nemlig ikke bevæge dig ud i den fysiske verden for at spille bingo, og dette kan måske engagere yngre eller nyere brugere, mens de ældre vil se fordelen ved, at de også kan spille hjemmefra og ikke sætte liv og helbred på spil for at spille Bingo ude i byen.

Hvis du ikke lige kan huske, hvordan reglerne forløber, så tillad os lige at genopfriske dem for dig:

En almindelig Bingo-plade har som regel udvalgte tal fremhævet, mens andre er skjulte, hvilket gør spillepladerne forskellige.

Pladen består af tre rækker med disse tal, og som opråberen/udtrækkeren fremhæver nogle tal, markerer man disse, så man stadig kan se, hvilke der er blevet trukket ud og stemmer overens med dem, man har på ens egen plade eller plader.

Man kan så vinde på en enkelt række med tal, to rækker og den famøse “pladen fuld”, som udløser den største gevinst.

Ude i den fysiske verden kunne sådan en hovedpræmie ofte være en halv pattegris, en mindre ferie eller måske et godt knivsæt.

Online går man mere efter at vinde de store pengepræmier, og det er der også god chance for, hvis man spiller Bingo på de rette online-casinoer.

Her har du således et spil, der kan samle ældre og yngre spillere på ny, og så foregår det hele hjemmefra i mageligheden i ens eget hjem.

  

Flere Nyheder