Lad din maler i Holbæk forestå dit malerarbejde

27 januar 2020 Astrid Pedersen
Lad din maler i Holbæk forestå dit malerarbejde

Skal stuer og værelser i dit og familiens hjem sættes fint i stand – måske i forbindelse med en gennemgående renovering, eller blot fordi væggene trænger til nye, friske farver? Så bør du gøre dig selv en kæmpe tjeneste, og fra starten alliere dig med en dygtig maler. Eller endnu bedre: Et professionelt malerfirma. Ellers venter der dig en lang og slidsom opgave, som let kan lægge beslag på hele din ferie. Med et malerfirma ved hånden kan du og familien trygt rejse af sted, og vende tilbage til en 100% indflytningsklar bolig med flotte vægge og lofter!

hvad er fordelen ved at anvende et malerfirma frem for at male selv?

Måske tænker du., at det er lidt overkill at skulle betale et professionelt malerfirma for at smøre lit maling på lofter og vægge. Men her skal du tænke på, at et solidt og holdbart stykke malerarbejde kræver langt mere end dét.

Inden du kan komme i gang med at male væggene, ligger der en stor opgave i dels at afdække hele huset, dels at forberede væggene på maling. Hvis du blot ukritisk går i gang med at smøre maling på væggene, risikerer du ikke blot at ødelægge gulve, møbler og indvendigt træværk samt rosetter, stik kontakter med videre med maler stænk. Du får også et resultat, som i bedste fald holder et par måneder førend malingen begynder at skalle af. Du skal huske, at fedt, skidt og støv har samlet sig i væggenes overflade. Derfor skal væggene slibes og primes med blåt vand, hvis malingen skal binde ordentligt til overfladen.

Allerede nu begynder der at tegne sig et mønster. Du vil med stor sandsynlighed skulle sætte tæt på en uge – hvis ikke mere – af til dit malerarbejde. Du kan vælge at overlade det til Malerkanonen, og nyde ferien i stedet!

Læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder