Lad et vikarbureau forsyne virksomheden med vikarer

24 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Har du brug for midlertidigt at udvide medarbejderstaben – for eksempel i forbindelse med et projekt? Så kan du med fordel finde dine vikarer hos et vikarbureau.

Spar tid og besvær med vikarservice

En af de bedste grunde til at anvende et vikarbureau i forbindelse med ansættelse af midlertidig arbejdskraft er de store mængder tid og energi du sparer.

vikarbureau

Du slipper for at skulle bruge tid på at udarbejde et stillingsopslag som kan tiltrække de helt rigtige kompetencer. Du undgår at skulle rive mange timer ud af kalenderen til gennemlæsning af indkomne ansøgninger, udvælgelse af kandidater til samtaler, og afholdelse af disse. Især sidst nævnte sluger megen tid og energi. Og så er du stadig ikke garanteret det rette match.

Med et vikarbureau til hjælp vil du kunne springe alle disse trin over. Et vikarbureau vil have adgang til en emnebank indeholdende oplysninger på dygtige og kompetente vikarer, som er klar til at blive matchet op imod dine krav og præferencer.

Når du lader vikarbureauet forestå udvælgelse af de kandidater, som passer til din stilling, vil du være sikker på at dette match bliver helt optimalt. Et vikarbureau sørger nemlig for at screene alle kandidater førend de bliver optaget i emnebanken, og opdaterer løbende denne med information omkring de enkelte kandidaters kompetencer og erfaring.

Samtidig vil håndværkere, fagpersoner og specialarbejdere fra et vikarbureaus emnebank altid være 100% indstillet på at arbejde under vikar forhold – så forventningerne er faktisk afstemt på forhånd. Dit vikarbureau tager sig af alt hvad der hedder ansættelse, her under pension, ferie, barsel, ATP, løn under sygdom med videre. Du betaler blot et fast beløb til vikarbureauet for den aftalte periode. Og skulle du have behov for at forlænge denne kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre.

DK Vikarservice ApS er markedsledende inden for vikarer til byggeri, industri og produktion. Læs mere på dkvikarservice.dk.

Flere Nyheder